Następnie umieścić w słoju.

Następnie umieścić w słoju.

Dodać czosnek, chrzan i koper.
Zalać wrzącą solanką (1łyżka soli kamiennej na 1litr wody) i już jutro małosolniaczki będą dobre do chrupania.

reni51

reni51 2023-05-23

Też tak robię. Będą pyszne.

hania19

hania19 2023-05-23

Ale pychotka - pozdrawiam serdecznie

asiao

asiao 2023-05-23

A u jendrusa stoją w pionie :) czyja metoda lepsza?:)

zoltar

zoltar 2023-05-23

Pyyyszne! Aż mi zapachniały tym chrzanem,koprem i czosnkiem.....

jendrus

jendrus 2023-05-24

Ogórki leżąc są praktycznejsze, bo łatwiej kontrolować poziom zalewy. Jesli sterczą i jest ich np. 12, to jak się kilka zje, to reszta schnie. Pionowo ładnie wyglądają, ale to wszystko :)

astra40

astra40 2023-05-24

U mnie też już się kiszą!!!

iwska

iwska 2023-05-26

Jakbym moje widziała :) mniam :)

dodaj komentarz

kolejne >