kurde ale się wkurzyłam...babka opadła...

kurde ale się wkurzyłam...babka opadła...

w piekarniku była taaaka wielka jak balon
sprawdzałam patykiem był suchy jak
wyjęłam babka klapła...może ktoś wie
dlaczego ....chyba mi pozazdrościła że
wyszłam na śnieg popatrzeć...mam nerwa

milka69

milka69 2016-01-05

Nic tak nie wkurzy jak opadnięta baba:-):-)

milka69

milka69 2016-01-05

Powinnas kilka minut przed wyjeciem zmniejszyc tem.bo dostaje tzw.szoku jak jest wyjeta prosto z goracego piekarnika.

hellena

hellena 2016-01-05

może za rzadkie ciasto było.

krystin

krystin 2016-01-05

Oj i tak będzie smaczna...

siabat4

siabat4 2016-01-05

I co,przecież się zje,nie wnerwiaj się,bo takie przypadki
nawet najbardziej wspaniałej Kucharce się przytrafiają.

stor55

stor55 2016-01-05

babki tak mają nieraz nie wiadomo dlaczego klapią

beti60

beti60 2016-01-06

Ale i tak na pewno była bardzo dobra. Pozdrawiam.

astra40

astra40 2016-01-06

wspaniałe wypieki;)

isia222

isia222 2016-01-08

ale tylko opadła, czy ejst zakalec? bo zakalec to sie robi jak złe proporcje tłuszczu do maki są, czyli za dużo tłuszczu - ,moim zdaniem...

kimeraj

kimeraj 2016-01-10

Daj spokój....baba jak to baba....ma humory ;)

(komentarze wyłączone)