PARÓWKA PO WĘGIERSKU

PARÓWKA PO WĘGIERSKU

1 kg pieczarek
1 kg parówek
4-6 cebul
koncentrat pomidorowy
pół szklanki śmietany
2-3 łyżki mąki
1 torebka papryki słodkiej
1-2 ząbki czosnku rozetrzeć z solą
Pieczarki, parówkę i cebulę pokroić w plastry i wszystko osobno usmażyć na oleju. Zmieszać, doprawić do smaku. Gotować razem ok. 5 minut.

alexo

alexo 2012-01-22

musi byc pyszne

czarki

czarki 2012-01-22

Jak zawsze same pyszności u Was!

milka69

milka69 2012-01-22

pyszne szybkie danie:)

ewita68

ewita68 2012-01-23

Super, dzieki za przepis, wygląda apetycznie i na pewno tak smakuje, pozdrawiam :))

edziak1

edziak1 2012-01-23

Bardzo ciekawe,muszę spróbować,dziękuję za przepis:)
Pozdrawiam:)

danka1

danka1 2012-01-24

Ciekawe danie.

xaviera

xaviera 2012-01-25

Serdecznie pozdrawiam, miłego popołudnia życzę :))

dodaj komentarz

kolejne >