eh,ten listopad to naprawdę przygnębiajacy jest...
...do tego,gdyby nie pandemia "od wczoraj" bylibyśmy w...
ale..."co się odwlecze...; )
...weekendowy czas spędzamy na "knuciu przyszłorocznych wakacji",oprawianiu pamiątkowych fotek oraz..."rozpuście kulinarnej" ; )))
wołowinę w sosie BBQ z brokułami zapiekanymi w serze oraz ziemniakami ze szpinakiem,lubimy baaardzo...
...do tego oczywiście lampka wina, "na deser" ; )))
spokojnego wieczorku dla Was !!! : )
delish 2020-11-16
Slicznie apetycznie ( ten wół zwłaszcza!). Każdemu podróże w główie, aż się tęskni do gwaru lotnisk i szumu cieplejszych mórz! Jeszcze trzeba poczekać, wznieść kielichy i dotrwać do lepszego. Pozdrawiam Was oboje serdecznie!
astra40 2020-11-16
Mmmmm. ....ale apetycznie na talerzu! Coś pysznego!
My też bardzo żałujemy, że ciężkie czasy dla turystyki nastały. Ale podobnie jak Wy wolny czas wykorzystuję na zrobienie foto książek z naszych podróży. To jednak czasochłonne zajęcie, ale efekt jest niesamowity.
aliutka 2020-11-16
Pysznosci.
Wspaniale, ze zamiast zaplanowane wyskoku nie poddajecie sie i zaspakajacie apeciki.
Trzeba wierzyc, ze to pandemiczne piekielko kiedys skonczyc sie musi, oby tylko zachowalo nas wszystkich przy zyciu.
Tak to omijajcie wirusy szerokim lukem, sciskam Was
izka08 2020-11-18
A my sobie jezdzimy za granicę i wracamy do domu,jak gdyby nigdy nic.I nic się nie dzieje.Smacznego.Pozdrawiamy.
kbz1954 2020-11-19
Pycha takie jedzonko. Czas na wspomnienia i plany wakacyjne też fajnie. Pandemia oby się wreszcie skończyła. Zdrówka, niech Was żadne wirusy nie łapią. Pozdrowionka dla Was :).