Gotowanie w Ankers-Horn.

Gotowanie w Ankers-Horn.

Kolejna przystawka,,, koper włoski pieczony w szynce parmeńskiej, sos miodowo-musztardowy,

dodane na fotoforum:

astra40

astra40 2016-08-16

Rarytasy!

wisko15

wisko15 2016-08-16

NIEBO W GĘBIE :)
POZDRAWIAM

ewik57

ewik57 2016-08-16

Podoba mi się to jak fotografujesz jedzenie.

hania44

hania44 2016-08-16

Znakomite danie! :) Jutro na śniadanie! :) Bo na wieczór nic nie jem! :) Bardzo oryginalne to danie i na pewno przepyszne! :)

coral81

coral81 2016-08-16

Kusiciel....

stor55

stor55 2016-08-16

bardzo apetycznie ta przystawka wygląda , ale nie lubię kopru włoskiego (przepraszam)

isia222

isia222 2016-08-17

tudno mi sobie smak wyobrazić, podane przepięknie

alkaa

alkaa 2016-08-17

znów coś pysznego...

izolek

izolek 2017-04-06

No...w szynce...a tak bez szynki?

dodaj komentarz

kolejne >