Czarne jak smoła Tortellini Giganti, posypane parmezanem i skropione oliwą extra virgin czekają na podanie Gościom.
Pyszne pierożki nadziewane łososiem.
dodane na fotoforum:
spoko44 2014-10-05
dzieki za fote .właśnie byłam ciekawa ,jak te "czarnocie" są serwowane?a coś dla przełamania tej czerni?
katka12 2014-10-05
oryginalne:)
renia53 2014-10-05
ha ah dobrze że jest opis....ufff bo już myślalach ześ opona uwarzył..;) pozdrowiom cieplutko
funiak 2014-10-05
...jeden przykrojony bym prezentowala...danie juz z odpowiednio dobranymi dodatkami :)))
anad60 2014-10-05
Szefie jak tak mówisz to ja bym zjadła
intrygująco wyglądają....ludzie z ciekawości
zamówią nowości ( u nas w naszym kraju )
stachs7 2014-10-05
Jestem ciekawa wszystkich potraw....
akrek1 2014-10-05
Witaj słonecznie..... tutaj zawsze można zjeść przynajmniej oczami coś dobrego
halka 2014-10-05
Jakoś ten czarny wygląd mnie zbytnio nie pociąga ale lubię nowości i pewnie bym się skusiła.
slav43 2014-10-05
Różne kolory tortellini jadałem, ale czarnych jeszcze nie.:)
luna04 2014-10-05
Sa one naprawde czarne, piatal..czy bardzo ciemno zielone ?
Czarnych jeszcze nie jadlam ale zapewnie
smacznie przygotowales :)
hania44 2014-10-05
Oj, chyba bym tego nie zjadła! :) Hehehehe! :) Nikt by mnie nie namówił! :)
Ale wygląda ciekawie! :)
danutaw 2014-10-06
..w takim wydaniu pierożków nie jadłam..,ale bym spróbowała..., a może są pyszne..!)