Panzerotti Zucca.
Pierożki nadziewane dynią, posypane parmezanem i skropione oliwą extra virgin gotowe do podania Gościom.
W oddzielnym naczyniu podajemy do nich sos z gorgonzoli z zielonym pieprzem.
dodane na fotoforum:
funiak 2014-10-05
dodatek ziol do pierogowego ....bardzo interesujace ......sage?
anad60 2014-10-05
czy macie dużo smakoszy na takie jedzenie
bo ceny to są chyba kosmiczne jak wszystko
z najwyższej półki....
slav43 2014-10-05
Dzis widzę króluje kuchnia włoska.:)
wiska 2014-10-05
Mam dynie,więc zrobię takie pierożki z ciekawości jak smakują,bo jeszcze nie jadłam, dzięki za fotkę:)
alkaa 2014-10-05
to musi być pyszne...ale ciekawi mnie też odpowiedź na pytanie Danusi o ceny tych smakowitości...
jaworr 2014-10-06
Te mi wyglądają bardziej apetyczne niż te czarne ... sprawa przyzwyczajenia...Pozdrawiam...:))
mal71 2014-10-07
pysznosci serwujesz tam i takie jak dlam nie i mojej corci ...wrocilismy z polski glodne ..bo wszedzie schabowe zeberka itp :) zwlaszcze na weselu ...w domach tez wiekszosci pieczenie itp. ale wrocilysmy do naszego jadla domowego z ogromna iloscia warzyw i rybek:) a gdzie dokladnie znajduje sie ta restauracja??