imbirowy karmel...

imbirowy karmel...

przypadkiem, zrobił się sam,
mieszałam ciasto piernikowe a imbir się smażył , aż się całkiem wysmażył ,nie mogę powiedzieć że się spalił!??

noboco

noboco 2016-11-23

Kiepska ze mnie kucharka ,więc trudno mi cokolwiek powiedzieć .
Na pewno piernik 'zyska' na kolorze;-)

zibidzi

zibidzi 2016-11-23

Taki to pewnie piernikowy przepis ,
żeby był prawdziwy piernik
to koniecznie trzeba coś spierniczyć .
Ja mam lepszy sposób . Poproszę
córkę żeby mi przywiozła z Torunia .

izolek

izolek 2016-11-23

Karmel z imbiru...wynalazek?

jaworr

jaworr 2016-11-23

Ciekawe, jak to smakuje..:))

stachs7

stachs7 2016-11-23

A nadaje się do jedzenia?

gepi12

gepi12 2016-11-24

SPIERNICZYĆ PIERNIK TO RZADKI PRZYPADEK, A MOŻE WYPADEK

edge56

edge56 2016-11-25

:-))

dodaj komentarz

kolejne >