sliwki do ciasta,układane na sucho

sliwki do ciasta,układane na sucho

jeszcze muszę je zagotować

niusia1

niusia1 2014-09-13

tym sposobem nigdy nie robiłam,ale wiadomo śliwki sok puszczą i pyszny placek będzie

kimeraj

kimeraj 2014-09-14

Super pomysł! Tylko trzeba umyć, wyjąć pestki i w zimie kłaść na ciasto......Gieniu,i nic się z nimi nie dzieje? W sensie nie psują się?

slonko6

slonko6 2014-09-14

Bez cukru?Świetny pomysł, a ja zawsze smażę, jak długo trzeba takie pasteryzować?

dorina5

dorina5 2014-09-14

bardzo fajny sposob ,na sucho i co tylko zagotowac?????moze sprobuje???

ewaiza

ewaiza 2014-09-14

TAK JESZCZE NIE ROBILAM

lilia7

lilia7 2014-09-14

Jeszcze takich nie robiłam :) To znaczy zagotować bez wody i cukru? Dobrze rozumiem?
jesli tak to super sprawa!
Pozdrowienia.

milka65

milka65 2014-09-18

Ja smarze pozdrawiam

dodaj komentarz

kolejne >