Schabowy w/g przepisu Magdy Gessler;-)
moon7 2013-09-22
Re:bo to jest zwyczajny schabowy.
Przed usmazeniem mieso moczy się w mleku z cebulą przez ok 2-3 godz. Powoduje to ze mieso jest bardziej kruche i soczyste:-)
slawa1 2013-09-22
Robiłam już ze schabu smaczne ,dzisiaj spróbowałam zrobić takie schabowe z szynki .....znakomite.Na noc były w przyprawach lodówce,a od rana w mleku i cebuli:)pozdrawiam.
Pięknie podane.
oliwkaa 2013-09-23
Też robiłam jesli mowa o tym moczonym w mleku z cebulką ...mnie to smakowało jak zwykły mielony klops ....
mikunia 2013-09-23
Dobry wieczór :))Obiecuję że jutro pojawiają się nowe fotki;)pozdrawiam
ona71 2013-09-23
Jedzonko bardzo apetycznie wygląda;)
anetka 2013-09-24
:*
Tak w Czwartek ide do szpitala a w piatek Bd Nasz Dzidzius na Swiecie
Ja taka jestem nie potrafie usiedziedziec jak nie dziergam to gotuje sa tego plusy i minusy tego mojego charakterku bo jedni szanuja a drudzy niestety przezwyczajaja sie ze ja wszystko zrobie ja wszystko potrafie ja Dam rade :(
cudolik2 2013-09-24
re:wróciłam,ale nie wiem ile czasu będę miała na garnek;)chyba nie za dużo;)a ten szampan?to Urodzinowy,na szybko z najbliższymi;)))
mikunia 2013-09-24
Spokojnej nocy życzę....))) D.O.B.R.A.N.O.C
kimeraj 2013-09-25
re: Moniś to tylko wrażenie - nie wszystko mnie się udaje :(( Przykład na szybko - wczoraj zamotaliśmy się w lesie i była walka z czasem - noc coraz bliżej, a my w lesie....myślałam,że umrę na zawalenie serca...dzięki Bogu wszystko dobrze się skończyło,ale do nocy adrenalinka trzymała....brrr......