KOTLECIKI DROBIOWO-PIECZARKOWE Z KOPERKIEM

KOTLECIKI DROBIOWO-PIECZARKOWE Z KOPERKIEM

800 g piersi z kurczaka
500 g pieczarek
1 duża cebula
2 ząbki czosnku
1 łyżka świeżego koperku
1 jajko
6 łyżek bułki tartej + do panierki
świeżo mielony pieprz
sól do smaku
olej i masło

Cebule , pieczarki, czosnek smażymy pokrojone w kostkę aż odparuje woda, studzimy i mielimy razem z mięsem , dodajemy pozostałe składniki , przyprawiamy i formujemy kotleciki , które obtaczamy w tartej bułce i smażymy na ojeju z dodatkiem masła

alisha

alisha 2015-08-15

Będzie pysznie

lisek52

lisek52 2015-08-15

Apetyczne,pachnące kotleciki...mniam mniam. Pozdrawiam:))

laura5

laura5 2015-08-16

(ツ).Pozdrawiamy w niedziele.)oj napewno sa pyszne....

dodaj komentarz

kolejne >