wg.przepisu Danusi...danutaw
Danusiu z czerwonym barszczykiem pyszotny...nie posypałam kminkiem bo akurat miałam mielony
dodane na fotoforum:
ania03 2014-01-16
jak z obrazka...:)
topola 2014-01-16
...*•-•* ..) ....)*****
……. .•* Dobry Wieczór! (**)
…. .•* ........ .•*¯¯*•.
….( ……. .•*,•*¯*×...)
….*•.¸_¸.•* ..*•.¸_¸.•*
*``*´´*_______
______*``*´´*
Zostawimy kiedyś wszystko,
dawne lata, dawne dni,
ale tego, co w pamięci,
nie odbierze nam już nikt...
*.¸**¸.•*´¨`*•.¸**¸.•*
*.¸**¸.•*´¨`*•.¸**¸.•*
MIŁEGO WIECZORU I DOBREJ NOCY
maria10 2014-01-16
....nie wiedziałam, że są też i drożdżowe pierogi..... wspaniale je upiekłaś..... wyglądają bardzo pięknie:))))))
halinag 2014-01-16
Marysiu są i bardzo smakują,robiłam kiedyś wileńskie smażone w głębokim tłuszczu jak frytki...te są pieczone... super
tenia45 2014-01-16
Bardzo smaczne...na swieta miałam z grzykami...robie je
kazdego roku(mam w mojej galerii fotke)...Smacznego
Halinko i milutkiego wieczoru.:))
violinka 2014-01-16
Mniammmm ale pysznie
myszka2 2014-01-16
pyszne pierożki,,,uwielbiam...apetyczne!
Miłego wieczoru!
Pozdrawiam serdecznie Halinko
deniska 2014-01-16
Wyglądają pysznie..też dziś miałam na obiad.
Radosnego wieczoru Halinko z całym blaskiem
zimowych uroków życzę...
danutaw 2014-01-16
Halinko, udały Ci się te pierożki...,
mogłaś je posypać mielonym kminkiem ale i bez kminku
też rewelacyjnie wyglądają...:)
Pozdrawiam cieplutko :)
Milutkiego wieczoru Ci życzę...:)
halinag 2014-01-16
Danusiu jakoś mi ten mielony nie pasował...a więcej używam mielonego...drugim razem będzie kminek jak się patrzy
renia37 2014-01-16
POZDRAWIAM SERDECZNIE
danka1 2014-01-16
mnie ciekawi czy można je nadziać makiem ?