co ten wirus robi z ludzmi....

co ten wirus robi z ludzmi....

zdjecie jedzenia??? U mnie??? ...no coz...zrobilam bigos...pierwszy raz w zyciu...3 dni gotowania...nadmiar czasu bedzie mi sie bigosem odbijal.. LOL

orioli

orioli 2020-04-22

Pewnie samo zdobycie odpowiednio ukiszonej kapusty było wyzwaniem :-)

spoko44

spoko44 2020-04-22

Super ,kazda pora dobra na pichcenie,u mnie za to w kazdej szufladzie,na póleczce porzadeczek ,ksiazki odkurzone ,stoją równiutko w szeregu....pozdrawiam

krycha2

krycha2 2020-04-22

Kiedyś musiał przyjść ten czas żeby i dla siebie coś zrobić...popełniłaś bigos i to się chwali ....lubię więc pochwalam...Pozdrawiam.

kromis

kromis 2020-04-22

No widzisz.... u nas pieczenie ciasteczek, buleczek prawie codziennie.
Czyli u Was tez rzut na drozdze. Tutaj tez powykupowali.... mialam szczescie, ze zawsze mam saszetki z suszonymi. A ostatnio trafily mi sie w polskim sklepie takie byki polkilowe. Tak wiec zamrozilam bedzie na zas.
Tak, tak, potrzebujesz drozdzy. W tym przepisie akurat suchych.
Ale podobno piecze sie chleby na sodzie..... tylko pewnie smak inny.

owca47

owca47 2020-04-23

musi być pyszny...

slawek9

slawek9 2020-04-25

bigos na winie, czy co się nawinie? ;) ja mogę jeść bigos cały rok. Moja siostra dreszczy zgrozy dostaje jak słyszy, że robię bigos w lipcu :)

zosia1

zosia1 2020-04-26

Bigosik zawsze jest dobry!!!
Ps: faktycznie, zdjęcie dziwne.... Zamiast kotów - jedzonko:)))

magtan

magtan 2020-04-26

Gratulacje!
Ja „popełniłam” pasztet

dodaj komentarz

kolejne >