czas na staropolski piernik :))))

czas na staropolski piernik :))))

Dużo czasu musi upłynąć aby byl tak pyszyny ale warto czekać !!!
ten dojrzewał 6 tygdni w garnku w lodówce, potem 2 tygodnie odpoczywał po upieczeniu, tydzień po przelozeniu powidlami i oblaniu czekoladą i juz można się delektować :)))))

lulka1

lulka1 2017-01-10

u mnie już śladu nie ma po nim, na tydzien przed świętami był przełożony masą orzechową, powidłami i oblany czekoladą ...

krycha2

krycha2 2017-01-10

Ło matko...tyle czasu czekać?...oj , to nie dla mnie...Z pewnością pycha po takim leżakowaniu...

romta63

romta63 2017-01-10

Taki właśnie jest najlepszy :) Mniam :)

orioli

orioli 2017-01-11

Gdzie by tu takie pyszności schować na tydzień w domu? Rodzina już poznała wszystkie kryjówki.

dodaj komentarz

kolejne >