Może ktoś ma pomysł i zgadnie z czego były robione.Przepis pochodzi z Hiszpanii
Dobrze odpowiem chociaż gdybym nie widział to nigdy bym nie powiedział to jest chrzan.
Chrzan kandyzowany z miodem
bzyku43 2012-08-04
Rzepa krojona i zanurzona w miodzie...
andziav 2012-08-04
Sylwek rzucił propozycję.....ja nie mam pojęcia...
ewabobi 2012-08-04
Kombinuję,że w średniowieczu nie znano cukru,więc pewnie używano miodu.Obtaczano w nim owoce?warzywa-przynajmniej niektóre?nasiona?może kwiaty,albo i łodygi roślin?Pojęcia nie mam.Może to obtoczona w miodzie skórka pomarańczy?
ewabobi 2012-08-04
Albo marchewka:)))
ruda51 2012-08-10
.. i myślę,że smakowały wyśmienicie... rarytas wówczas..a dzisiaj...wybrzydzają...