Roladki z piersi indyka nadziewane rucola i mozzarella,zielona fasolka w baconie,ananas z zurawinka i krokiety...
Smacznego ! :-)
Filety z indyka lekko rozbic i przyprawic sola,pieprzem i odrobina czosnku.
Na kazdym placie miesa rozlozyc troche rucoli i slupek mozzareli. Zwinac, spiac wykalaczka lub specjalna szpadka i wlozyc do foliowego rekawa.
Piec ok.70 min. przy 200°C Podczas ostatnich 10 min. rozciac rekaw (ostroznie-goraca para!) i dalej zapiekac.
W tym czasie ugotowac zielona fasolke "al dente", odcedzic i zwinac w bacon w ruloniki. Obsmazyc na suchej (!) patelni, az sie ladnie zrumienia.
Dodatki wg. wlasnego gustu. :-)
Zapomnialam na tym talerzu polac troszke sosikiem,ktory sie "sam" w rekawie zrobil. :-(
beata3 2011-02-15
smacznego
aniakar 2011-02-15
Ależ to wykwintny obiadek .....dla mnie pycha ....
pozdrawiam ....miłego popołudnia życzę .......
kot54 2011-02-15
Kochana czy ja mogę do Ciebie wpaść na takie pyszne jedzonko....:))))
jankewa 2011-02-15
Śliczne i apetyczne jedzonko
Miłego udanego popołudnia życzę
P,s kto pierwszy ten lepszy
kot54 2011-02-15
Dziękuję :):):)
babka50 2011-02-15
Pieknie i apetycznie podane .... pyszne jedzonko :))
lila25 2011-02-15
cuuudo!!! kulinarne :-)
danwi66 2011-02-15
pięknie podane na ślicznym talerzu:)