chilu 2018-09-27
Ja dodake jeszcze pokrojana w polowki lub cwiartki (w zaleznosci od wielkosci) cebulke i suszone sliwki (jak ktos lubi). W zaleznosci od tego ile sie wytopi tluszczo-sosiku to mozna jeszcze dodac ziemniaczki........
Chyba sie zaslinilam do kolan :o)))
slawek9 2018-09-27
ha ha ha! to tylko pozowane zdjęcie! to jest "kupa" mięsa na jedną osobę więc podzieliłem na dwie części, jedna zamrożona, druga do zrobienia dzisiaj, ale muszę znaleźć jakiś przepis!!! była w garnku świetna szefowa, ale zniknęła :( dzisiejszy wieczór będę mial zajęty
slawek9 2018-09-27
dawno temu pracowałem w Szwecji na farmie mlecznej. przyszedł czas, że pojawiły się cielaczki! jeden bardzo mnie polubił i latał za mną jak pies. pewnego dnia wracając z pola zobaczyłem ciężarówkę na którą ładowali cielaczki na ubój. mój też pojechał... jak patrzę na to mięsko, to tak mi się miękko w nogach robi... ale takie jest życie
satsuma 2018-09-27
Zastanawiam się nad tymi kosciami dlaczego je też chcesz smażyć ?
Postaraj się nie zepsuć tego mięsa bo apetycznie wygląda.
O jakiej szefowej kuchni mówisz ?
Może o buni ?