Borowiki :)
Pomysł "odgapiony" z Gara ;)
Ponieważ pytacie z czego kapelusze, podaję cały "przepis":
Gotujemy jajka na twardo. Studzimy. Odkrajmy "kapelusik" mniej więcej na 1/3 wysokości od SZERSZEJ strony jajka. Wydłubujemy żółtko i ten kapelusz gotujemy w mocnym wywarze z herbaty aż się zrobi "borowikowy". Jajka i kapelusze faszerujemy dowolnie, czym lubimy, (można te wydłubane żółtka wymieszać z jakąś zieleniną) i "przylepiamy" do pozostałej części jajka.
bronia 2011-11-07
Pozdrawiam i dobrej nocy życzę.:)
zuza59 2011-11-12
a z czego są kapelusze ?
bronia 2011-11-30
Czy mogę prosić o dodanie tej pięknej przekąski na moje fotoforum: http://www.garnek.pl/forum/zimna-plyta-przekaski
Dziękuję.:)