NA PIERWSZYM U GORY OD LEWEJ: STOLIK ZE SLODKOSCIAMI. POZOSTALE TO RYZ O TRZECH ROZNYCH SMAKACH. U GORY Z KOPERKIEM I PRZYPRAWAMI, Z SZAFRANEM (ten zloty) I NA SLODKO Z MIGDALAMI, RODZYNKAMI, WISNIAMI. WSZYSTKIE TRZY BYLY BARDZO DOBRE. BYLY TEZ INNE POTRAWY ALE TE BYLY CIEKAWE.
halka 2015-06-22
W/g gościnności Polaków to tu Polu bardzo biednie:):) Ryż polubiłam dopiero gdy znalazłam się w Kanadzie;ten,który jadłam w Polsce to była taka breja polana śmietaną i posypana cynamonem...feeeeeee - ale to było ćwierć wieku temu.Teraz zawitali do Polski Chińczycy i też serwują ryż na różne sposoby.
siabat4 2015-06-22
Popróbowałabym tego ryżu na słodko.
A te łakocie na stole też kuszą.
Dobranoc!!
http://reduction-image.com/mpeg-creation2/temp/7u9ltjherobfpjda8coabv5b84/indexweb.htm