Fajnie jest zmieniać restaurację. Przekonałem się, że z każdej wynosisz nowe doświadczenie. W Niemczech przygotowywanie steków z argentyńskiej wołowiny, doprowadziłem do perfekcji. Jeden Pan dał mi nawet 20 euro napiwku i powiedział, że jestem czarodziejem.
Co oczywiście nie jest prawdą,,,hehehe
ewjo66 2016-09-07
kucharz, który wkłada *serce* w gotowanie jest swoistym czarodziejem..:-)
lubię jeść...i lubię gotować...i wiem doskonale jak można pierdołem spaprać potrawę...:-)))
kris13 2016-09-07
E,tam...trochę jednak jesteś bo nie każdy tak umie wyczarować danie super dla oka i podniebienia ;)))))))
adamowa 2016-09-08
No prosze ..a Ty znowu wedrujesz ? jasne taki bagaz doswiadczen procentuje ... powodzenia zatem Ci zycze ... Pozdrawiam Slawku