Szef kuchni serwuje,,,

Szef kuchni serwuje,,,

Coś mnie wzięło i zrobiłem znowu Terrinę. Podana z lekką sałatką cytrusową, chrupiącym pieczywem i prawdziwym masłem staje się wykwintną przekąską burżuazyjną. Sam byłem zachwycony. Sądzę, że jest to też dobra propozycja na Wasz Wielkanocny stół. Samo wykonanie,to zaledwie 10-15 minut. Smacznego.]

Przekąska burżuazyjna prosto z Francji.

Są pytania o przepis: Dwie terrinki z przepisem są na stronie 21 i 22.

dodane na fotoforum:

dusia33

dusia33 2012-03-27

wyglada pysznie!!!
:)

wosiek

wosiek 2012-03-27

smaczniutko wyglada, tylko napisz prosze co robic przez te 10-15minut?;))
pozdrawiamy:))

agatale

agatale 2012-03-27

Pewnie niebo w gębie :-)

funiak

funiak 2012-03-27

prezentuje sie atrakcyjnie tak strategicznie i starannie pokazane......swietny kadr:)))....gdzie szukamy przepisu?:)))

lilka13

lilka13 2012-03-27

nie mam pytan ;))

anabela

anabela 2012-03-27

No pieknie
juz mam nowy przepis..pozdrawiam:)

kot54

kot54 2012-03-27

Dobra....ja to wiem...Pozdrawiam :))

rolex

rolex 2012-03-27

no i glodny sie zrobilem heheh ide cos wciagnac ! pozdrowka

mycha

mycha 2012-03-27

Pięknego i miłego popołudnia życzę:))

evita

evita 2012-03-27

Nie wierzę, że tak szybko ja bym się męczyła chyba pół dnia... hihihi

miłego popołudnia, takiego ze słoneczkiem, u mnie od pewnego czasu świeci... pozdrawiam...

sheila

sheila 2012-03-27

No, no wygląda bardzo apetycznie :)

Dziękuję, słonecznego dnia życzę :)

bahus

bahus 2012-03-27

Przepysznie wygląda

smyk5

smyk5 2012-03-27

i mam cos nowego na wielkanocny stół-po swietach napiszę jak została potrawa przyjeta przez gości:)

isia222

isia222 2012-03-27

dobry pomysł, tak pysznie wygląda, ze chętnie wypróbuję

sceller

sceller 2012-03-27

fantastyczna przekąska...znam przepis i też robię bo smakuje gdy żona domowi gotuje :P
Pozdrawiam Sławku miło :))

lagodna

lagodna 2012-03-27

złote rączki:))kolego:))

marinka

marinka 2012-03-27

pycha pozdrawiam ,,,,

aziu1

aziu1 2012-03-27

ale mam apetyt
dobrego wieczoru

butrym

butrym 2012-03-27

Smacznego !!!!!

tabea

tabea 2012-03-27

Powiedz Slawku,czym moge zastapic wedzone udka ? Takich u mnie niestety nigdzie nie dostane... :-(

znajoma

znajoma 2012-03-27

Witam ... miłego wieczorka życzę , spokojnej nocki :))

alao1

alao1 2012-03-27

TO JEST PYSZNE:)

papayka

papayka 2012-03-27

fiu, fiu...szacun ;)

edge56

edge56 2012-03-27

"Słodki urok burżuazji" ;-)))

jaworr

jaworr 2012-03-27

Świetna przekąska.....może wypróbuję.....:)))

asik78

asik78 2012-03-27

Już przepis podglądnęłam.
Skusiła mnie ta terrina.

kris13

kris13 2012-03-27

Terrina jest super, a Twoja extra SUPER !!!
(zrobię na święta...)

mada31

mada31 2012-03-27

o pysznie! widze ze jestes obeznany w kuchni z calego swiata Slawku! rzeczywiscie Francuzi jedza czesto terrine ( szkoda ze nie umiem tego przyrzadzac ale kiedys sprobuje), pozdrawiam cieplo

dosia

dosia 2012-03-28

...palce lizac!:)

kaska28

kaska28 2012-03-28

Juz tam zagladam! :))

aliam

aliam 2012-03-28

Pysznie wygląda :) Jestem na diecie,ale zaryzykuję i przyrządzę na święta.

wosiek

wosiek 2012-03-28

dzieki,biegne na podane strony;))
pozdrawiamy:))

werena

werena 2012-03-28

apetycznie

hania44

hania44 2012-08-25

PYCHA! :)

dodaj komentarz

kolejne >