Szef kuchni serwuje,,,

Szef kuchni serwuje,,,

Suszone śliwki nadziewane blanszowanymi migdałami w miodzie.

Prosta przekąska, która urozmaici Twój stół podczas przyjęcia.

Kupiłem blanszowane migdały, czyli takie bez skórki, nadziałem nimi śliwki. Na patelni trzeba rozpuścić dużą łyżkę miodu. Gdy miód będzie płynny wrzuć śliwki i zamieszaj. Smacznego.

dodane na fotoforum:

jaworr

jaworr 2012-03-02

Apetyczny dodatek dla lepszego trawienia.... po przyjęciu......:)))

jaworr

jaworr 2012-03-02

re. tak wykopałam ze szkatułki...;)))

violinka

violinka 2012-03-02

fajne pysznie wyglądają pozdro

fanrats

fanrats 2012-03-02

Wyglądają zabójczo! No i jakie ładne szpadki :)

buziaak

buziaak 2012-03-02

Już jest hihi. ;D ;*

ragata

ragata 2012-03-02

może jakaś seria łatwych a interesujących przepisów już na Wielkanoc..? co Mistrzu?

lilka13

lilka13 2012-03-02

fajne, mniam ...

ankam

ankam 2012-03-02

Jestem ciekawa jak to smakuje, zrobię sobie na pewno! Pięknie serwujesz! Pozdrawiam:))

grazyna

grazyna 2012-03-02

miodzio w gębie .......:)

alao1

alao1 2012-03-02

WYGLĄDAJĄ SUPER,PEWNIE I TAK SMAKUJĄ:)

mal71

mal71 2012-03-02

bardzo ciekawa propzycja:)milego wieczorku!

krynia2

krynia2 2012-03-02

Bardzo oryginalna przekąska........warto spróbować..........pozdrawiam.

butrym

butrym 2012-03-02

MISTRZU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dorciad

dorciad 2012-03-02

mmmm..wygląda fajnie.....to napewno i pyszne.............

owca47

owca47 2012-03-02

świetnie wyglądają

funiak

funiak 2012-03-02

postarales sie na powrot zony:)))bardz ciekawa przystawka...do serow a nawet dla zaspokojenie ochoty na slodkie:)))

marinka

marinka 2012-03-02

pycha dobranoc pięknych snów życzę:)

migi80

migi80 2012-03-02

mniam...

andzia58

andzia58 2012-03-02

No,nooooo niebo w gębie :-) wykorzystam przy najbliższej okazji :-)

mycha

mycha 2012-03-02

muszę kiedyś to zrobic...uwielbiam suszone śliweczki:))

doris01

doris01 2012-03-02

Pychotka! :-)

tczew54

tczew54 2012-03-02

Świetny pomysł.
Zrobię morele z migdałami. Mam nadzieję, że zgrają się te dwa smaki.
Pozdrawiam.

kwaku60

kwaku60 2012-03-02

Miłego wieczorku życzę i kolorowych snów..

mmerylu

mmerylu 2012-03-02

ale pyszności....:-)))

bronia

bronia 2012-03-03

Pyszna przekąska.:)Jeszcze jakby zawinąć to w boczuś i zapiec...mniam:)Uczta dla podniebienia.:)

kot54

kot54 2012-03-09

jak kupię składniki to spróbuję......zrobić....
tylko jak będzie jakaś imprezka....ha ha...

gawula

gawula 2012-03-11

Cudowny start do wspaniałego dania.

jucca

jucca 2012-03-17

Dziekuje za przepis..wlasnie zrobilam tę przekąskę...Przypadkiem dostalam migdaly . Byly w markecie. Do sliweczek wetknęłam ..W miodku udusilam..Dzis mam gosci...sprobowalam wczesniej..pycha...
Mysle,ze lepszy bylby jakis miod delikatny,np.lipowy czy akacjowy.Ja mialam gryczany.Troche smak mi zagluszyl.ale moze byc...pozdrawiam cieplo i zycze milego dnia.

turkus

turkus 2012-03-19

aż mi ślinka pociekła
kocham i śliwki i migdały

dodaj komentarz

kolejne >