Młoda kapustka ze smietaną i koperkiem .
Kapustę pokroic ugotowac z odrobiną soli ,liściem laurowym i zielem angielskim
Odcedzic ale niezupełnie,częśc wody musi zostac.
Do kapusty robimy "zaklepkę " ze smietany i mąki .Doprawiamy kucharkiem ,pieprzem cukrem i octem,Na koncu dodajemy pokrojony koperek .
SMACZNEGO :)
maxmen 2009-04-26
(???)
Może jakaś informacja. ;)))
theresa 2009-04-26
....no nie mloda kapustka !
wiesz jeszcze nie robilam mlodej ,ale moze na druga niedziele kupie.
maxmen 2009-04-26
Dzięki wielkie.
O młodej kapuście nie pomyślałem. Oj taka z młodymi ziemniaczkami to będzie jedzonko. Oj... ;)
irogo 2009-04-26
ale smaka mi narobiłaś.... trzeba bedzie zrobić....miłego, słonecznego popołudnia...:))
graga35 2009-04-27
witaj Magdziu....kapustka wyglada smakowicie napewno skorzystam z Twojego przepisu....pozdrawiam Cie serdecznie i milego dnia.....
truda35 2009-04-28
Póki żyjesz niechaj w sercu ogień płonie,
Niech wyciągają się ku Tobie życzliwe dłonie, niech Przyjaciele szukają Twej obecności,
Niech zawsze płomień w Twym sercu gości,
Bądź zawsze ozdobą każdej przyjaźni... Niech fałsz i kłamstwo osobę Twą drażni,
Miej zawsze szczęście we dnie i w nocy,
A wszystko co dobre niech przy Tobie kroczy...MILEGO DNIA