lena12 2012-05-23
....I porzeczka obrodzi na dżemik i soczek...:)))
.....Masz rękę do roślinek,
lubią Cię...:)))Miłego dzionka Tadziu...:)))
magdabo 2012-05-23
Dokładnie ...)
spilisz 2012-05-23
°¤❤¤°.°¤❤¤°.°¤❤¤°
╔ ║═.-(¯`˅´¯)-.═════◆
║ ╚ (¯`.•*”*•.´¯)
║ ╔ (_¸*•.„.•*¸_)
║ ║═ ·-(_¸˄¸_)-·
║ ║ ╬╬(¯)¯)╬╬╬╬ WITAM
╬(_>●<_) CIĘ
╬╬(_(_)╬╬- MILUTKO
╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬
bijou 2012-05-23
Na surowo wolę czerwoną,ale przetwory z czarnej sa pyszne i pełne witamin...Pozdrawiam :)
sceller 2012-05-24
będą pyszne konfitury a może i na winko starczy ;-))
Serdecznie pozdrawiam, buziaczka na dobry dzień zostawiam *:))
rybka66 2012-05-24
To ja wbijam Tadziu do Ciebie na tą porzeczkę,bo lubię bardzo:))
rybkag 2012-05-24
Pilnuj czy nie pojawi się biały nalot - mączniak amerykański. U mnie się pojawił na porzeczkach i agreście. A dziś coś wypatrzyłam na fasolce i szczerze mówiąc - ręce mi opadają, bo okazuje się, że wszystko trzeba pryskać...Bez chemii niczego się nie wyhoduje...:((