diabli wiedzą... ale ciasto rewelacja!
przepyszne, proste i pięknie się prezentuje
:o))
kris13 2016-04-04
Małgosiu, moja rada zrób bitą śmietanę z 30% kremówki z dodatkiem serka Delfiko ( jak waniliowy to nie dodawaj cukru do bitej śmietany)
...może też być mascarpone ;))
marrgo 2016-04-04
@Slonko... nie mam już ale myślę że gdyby nawet było to bym nie dała... od świat minęło już trochę czasu... ciasteczko mogłoby być z lekka toksyczne
:o))
ewjo66 2016-04-05
jest superowe...robiłam...ale doszłam drogą prób i błędów, że nie może być za dużo pulpy szpinakowej, bo biszkopt się nie podniesie albo będzie glutowaty...
lucilla 2016-04-08
jutro mam gości z okazji urodzin / każda okazja dobra do spotkań/ i chyba takim "mechowcem" gości zaskoczę !!!