kopertki z kapusty włoskiej z farszem mięsno-pieczarkowo-serowym panierowane w bułce i smażone (można też zrobić dając plaster szynki,ser żółty i coś z jarzynek wg uznania )
hbabik 2014-01-18
PYCHA...SMAKOWITE JEDZONKO....KRYSIU RÓB TE RÓŻE TO NIE JEST TAKIE TRUDNE,TYLKO JAK CHODZI O MNIE TO NIE ZAWSZE MI WYCHODZĄ TAK JAK BYM CHCIAŁA ...
wrobel3 2014-01-19
Uśmiechem Cię witam:)
♥Sercem pozdrawiam♥
Cudowny nastrój ♦
Na dzisiejsze popołudnie zostawiam...:)
maria10 2014-01-19
....jestem pod wielkim wrażeniem waszych wymyślań..... to wszystko co ja bardzo lubię..... trzeba mi będzie też zrobić..... zawsze to jakaś odmiana.... a czy kapustę i inne składniki wcześniej gotujesz albo podsmażasz????