Kolacja na ciepło......dobre to!

Kolacja na ciepło......dobre to!

kopertki z kapusty włoskiej z farszem mięsno-pieczarkowo-serowym panierowane w bułce i smażone (można też zrobić dając plaster szynki,ser żółty i coś z jarzynek wg uznania )

hbabik

hbabik 2014-01-18

PYCHA...SMAKOWITE JEDZONKO....KRYSIU RÓB TE RÓŻE TO NIE JEST TAKIE TRUDNE,TYLKO JAK CHODZI O MNIE TO NIE ZAWSZE MI WYCHODZĄ TAK JAK BYM CHCIAŁA ...

lila08

lila08 2014-01-19

wygląda apetycznie ,a liście kapusty to jak? surowe czy sparzone ?

anulkaz

anulkaz 2014-01-19

Bardzo smacznie wygląda:)

krysty

krysty 2014-01-19

smakolyki

maniek1

maniek1 2014-01-19

Witam.Miłej i słonecznej Niedzieli życzę:))

wiolusk

wiolusk 2014-01-19

Wyglada smakowicie, pozdrawiam serdecznie

wrobel3

wrobel3 2014-01-19

Uśmiechem Cię witam:)
♥Sercem pozdrawiam♥
Cudowny nastrój ♦
Na dzisiejsze popołudnie zostawiam...:)

hen09

hen09 2014-01-19

Miłego wieczorku Krystin:))

maria10

maria10 2014-01-19

....jestem pod wielkim wrażeniem waszych wymyślań..... to wszystko co ja bardzo lubię..... trzeba mi będzie też zrobić..... zawsze to jakaś odmiana.... a czy kapustę i inne składniki wcześniej gotujesz albo podsmażasz????

kirena

kirena 2014-01-23

Hm.Ciekawa potrawa,musi być smaczna...

dodaj komentarz

kolejne >