...ruskie odsmażane na masełku + jogurt grecki :))
tamaram 2012-01-31
Mniam, ale mam smaka :)
lila08 2012-01-31
pycha...ale bez niczego...
monia73 2012-01-31
uwielbiam je - a czym i jak robiona ta piękna "falbana" ?
teri54 2012-01-31
Takie właśnie lubię,odsmażane.
Nie cierpię "lepić pierogów.
dejavu1 2012-01-31
to już wiesz, że lubię - dziękuję
piatal 2012-01-31
ruskie bardzo lubie,,,
monia73 2012-02-01
Pięknie wyglądają - narobiliście mi ochoty ale niestety falbany nie umię - takiej pięknej :)
jokanta 2012-02-01
O jaki cudne pierożki toć to artystyczne wykonanie.Ja robię tradycyjne szczypane,A moja siostra robi najpierw ściska cały a potem zawija i skręca wychodzą jakby zkręcony sznureczek .Ale mnie tak nie wychodziło i dałam sobie spokój.SMACZNEGO.
dodaj komentarz
kolejne >