z naddatkiem .
Nie każdy ma możliwość więc napiszę .
-Najlepszy jest pomidor rozgrzany słońcem i zerwany prosto z krzaka.
- Ten sam pomidor przyniesiony do domu już po godzinie smakuje inaczej / słabiej /
- Pomidor kupowany w sklepie trzeba wąchać . Powinien pachnieć .
- Najgorszy jest dojrzewający w przechowalni. Ładnie wygląda nie pachnie i smaku pomidora nie ma
aniara 2018-08-14
Ale urodzaj, a jak smakują :)
mpmp13 2018-08-14
Najsmaczniejsze były prosto z pola ,nie myte ,nie pryskane. te malutkie. Na skupie było takie sito te małe pomidory spadały i nikt kupić nie chciał . Jadło się codziennie .Zawsze smakowały . Oj,dawno temu .Czas dzieciństwa .
eleonor 2018-08-14
Pomidor kupowany w sklepie to wyrzucony pieniądz. Jeszcze taki polny z rynku z bazylią da się zjeść. Poza sezonem wolę przerzucić się na paprykę
styna48 2018-08-14
To prawda, masz w całości rację, jadamy pomidory niepomidorowe, ja w pamięci mam pomidory kupowane na bazarku właśnie pachnące i smaczne.
scorpio9 2018-08-14
Re.W ogrodzie,wieczorem delikatnie zsunęłam go z laptopa i został na stoliku,tylko się schował za pudełko z chusteczkami.Światło już było kiepskie,ale chciał,niech ma.....kiepską fotkę.