Marynowałam ją w ziołach przez trzy dni. Piekłam w rękawie. Będzie chlebka.
Na goloneczkę przepis jest super prosty. W moździerzu tłuczemy wszystkie zioła jakie lubimy. Zalewamy je olejem i mieszamy, dodajemy goloneczkę. Olej ma lekko przykrywać mięsko. Tak trzymamy w lodówce przynajmniej przez trzy dni i co jakiś czas ją przekręcamy.
Później tylko do rękawa i do pieca. Piec ma się tyle czasu ile waży. Smacznego.
Tak robię z każdym mięsem i zawsze jest mięciutkie.
hankag 2011-11-07
normalnie sobie pogrywasz...jeszcze zdjęcie tak zrobione,że tylko brać,ale nieeee-to już pewnie zjedzone.Pozdrowienia ślę ja,ciągle na diecie beztłuszczowej:)...ale po zastanowieniu pomyślałam,że raz mogę sobie pozwolić na odrobinę szaleństwa i......tylko żeby lekarz się nie dowiedział:=)
krynia2 2011-11-07
.....dobra podpowiedz............mozna zmałpowac......... pozdrawiam i smacznego ........
kot54 2011-11-07
Kobieto.....sumienia nie masz, zawału dostanę....
podaj Proszę przepis.....Pozdrawiam :)
fabio54 2011-11-08
Milego dnia Jolu..slonka zycze u mnie pochmurno ale cieplo..przepis prosty tak zrobie..
kot54 2011-11-08
Dziękuję za przepis :))
kryan 2011-11-11
Goloneczka ekstra! Szkoda, że się spóźniłam... ale nic straconego sama sobie upiekę taką :-)