-pomidor (bez skórki) z cebulką -twarożek -bułka pszenna grubo masłem posmarowana
ewaiza 2018-06-23
ja od zawsze do pomidorkow lubie pieczywo grubo masłem posmarowane
slawa1 2018-06-24
Super,ja sobie masełka też nie żałuję.Pozdrawiam cieplutko .
astra40 2018-06-25
Też tak lubię, i to bardzo☺
izolek 2018-06-25
Dobre na fotoforum "zamiast wędlin". Też tak jadam i bardzo lubię kiedy są już prawdziwe pomidory.
olga22 2018-07-11
mnie wystarczy połowa z tej pysznej porcji!
maria57 2018-07-27
twarożek zostawiam Tobie, bułkę zamienię na chleb razowy i cieniutko do tego masło, ale pomidory (oczywiście ze skórą) i cebulę - ilości nieograniczone
dodaj komentarz
kolejne >
archiwum
ulubieni
+ dodaj doulubionych
[?]