Strączkowe.

Strączkowe.

Wystarczy otworzyć puszki. Groszek i białą fasolę przelać (razem z zalewą) do garnuszka. Fasolę czerwoną odcedzić na sicie, dokładnie przepłukać i wrzucić do garnuszka z pozostałymi. Razem zagrzać, ciepłe odcedzić, przełożyć do salaterki i już mamy szybki, zdrowy oraz smaczny dodatek do drugiego dania.

choco13

choco13 2015-10-05

Ponoc jedzenie z puszek tez nie za zdrowe bo jakims tam metalem przechodzi , tak mowila pani w tv:-)

jokam

jokam 2015-10-05

Owszem, tak... ale raz na jakiś czas można... ;)

choco13

choco13 2015-10-05

Mrozonki chyba lepsze i zdrowsze.

ojtam

ojtam 2015-10-05

Muzykalna potrawa.

wojci52

wojci52 2015-10-05

Bardzo mi odpowiada!

lila08

lila08 2015-10-06

ostatnio nic nie kupuję w puszkach ...

izolek

izolek 2015-10-09

Tyle strączkowych na raz...popić herbatką...jakąś...

dodaj komentarz

kolejne >