Chleb pszenno/żytni.

Chleb pszenno/żytni.

I nawet całkiem smaczny wyszedł. :)

astra40

astra40 2013-12-05

wygląda pysznie:) My pieczemy z takiej samej mąki żytniej razowej. Też jest bardzo dobry. Dodatkowo dodajemy żurawinę, śliwki suszone, słonecznik, pestki dyni, siemię lniane:)

ewaiza

ewaiza 2013-12-05

Najlepszy swojski chlebus

ewalu

ewalu 2013-12-05

pyszny chlebek :))

atrami

atrami 2013-12-06

piekłam ostatnio, ale z tego naszego pierwszego przepisu... :)
najwyższa pora wypróbować jakiś inny :))
mam przecież wypiekacz do chlebka - mogę szaleć :)))

jokam

jokam 2013-12-06

Atrami, ten jest, jak dla mnie, zbyt ciężki... zjadłam kawałek i żołądek minie boli...

dodaj komentarz

kolejne >