Bazylia - niezastąpiony dodatek do dojrzałych pomidorów.
Śliwki - aromatyczne i soczyste.
A w tle, przykryty kraciastą serwetką słój - w którym hoduję (nie tylko jesiennie, ale całorocznie) kefir tybetański.
https://nachoroby.blox.pl/2013/05/Grzybek-tybetanski.html
wojci52 2013-08-24
Mój przepis: pomidory, ogórki pikle, serek feta, do tego bazylia i odrobina oleju (preferuję z pestek winogron - nie zajeżdża). Pokroić, wymieszać i do lodówki na godzinkę. Pycha!
annorl1 2013-08-24
ta bazylia jest cudowna! u mnie nie chce jakoś tak rosnąć, jakiś niesprzyjający mam mikroklimat w domu chyba na zioła :/
gasim 2013-08-24
Uwielbiam bazylie..... czesto zrywam kilka listkow i zjadam bez niczego - uwielbiam ten smak!
Twoj okaz jest piekny..... i smakowity jak sadze :))))
aziu1 2013-08-25
mozzarella, pomidor, bazylia, kropla oliwy,sól i pieprz ....i czego więcej do szczęścia potrzeba?
sellina 2013-09-06
Lubię porządek, a tutaj jak najbardziej on jest:))