Grzybek tybetański.

Grzybek tybetański.

W zamrażarce przezimował.
Miałam obawy czy ruszy.
Okazało się, że wszystko jest oki.
Norris, jeszcze kilka dni i podzielę się z Tobą.

maria57

maria57 2013-05-01

też go mam - mój siedzi na sztywno w zamrażalniku, niech no przyjdą upały i czas na zsiadłe mleko - wyciągnę go i ....będę zdrowo się odżywiać

bachaa

bachaa 2013-05-01

grzybek rusza po zamrożeniu, sama to sprawdziłam, według mnie tylko 2-3 pierwsze kefiry nie są zbyt udane, ale później jest okej

razdwa3

razdwa3 2013-05-01

A my, czyli Ringuś i ja, najbardziej lubimy twarożek z kefiru tybetańskiego.. Mój-Twój też przezimował :))

teresa9

teresa9 2013-05-01

My pijemy również zimą, ale na wszelki wypadek mam też porcyjkę zamrożoną. Dobrej nocki

malgo51

malgo51 2013-05-02

Całe wieki o nim nie słyszałam. Dawniej był bardzo popularny w moim domu:)
Re: dzięki za pozdrowienia dla babci:)

norris

norris 2013-05-03

OK, dzięki wielkie! :) skontaktujemy się jakoś w dzień roboczy, podjadę i mleko nabędę od razu:)

dodaj komentarz

kolejne >