Warzywka do farszu. (te warzywka są opcjonalne)

Warzywka do farszu. (te warzywka są opcjonalne)

cd...
2)
Wysmarowaną masłem formę wylep ciastem. Piekarnik nagrzej do temp. 180 st. C i podpiekaj ok 10 min.

3)
Zrób farsz. Pokrojone pieczarki odparuj i podsmaż z cebulą na oliwie, dodaj mięso, czosnek i wszystko razem uduś. Dołóż przyprawy i koncentrat. Podlej bulionem, ma wyjść gęsty mięsny sos taki jak bolognese.

4) Na podpieczone ciasto wylej farsz. My w tym momencie wrzuciłyśmy jeszcze zblanszowane warzywa. Poukładaj oliwki o posyp tartym serem. Włóż do nagrzanego piekarnika na ok 20-30 min.

:) Finito, bon apetit! :)

zuza59

zuza59 2012-03-11

Grazie :)

atrami

atrami 2012-03-12

też dziś kupiłam, do piersi... :)

dodaj komentarz

kolejne >