♠ JAJKA  FASZEROWANE ♠

♠ JAJKA FASZEROWANE ♠

Jajeczka ugotować ,wystudzić i przeciąć ze skorupką na pół < skorupki od razu do foliowej torebeczki ,żeby się nie zeschły, bo będzie problemik hi hi > ,pieczareczki usmażyć, cebulkę usmażyć , wszystko tzn. jajeczka <białko i żółtko> + pieczarki + cebulkę zmielić dodając trochę masełka , do tego dodać posiekaną pietruszkę zieloniutką , troszeczkę bułeczki tartej do środeczka i zostawić do obtoczenia i oczywiście przyprawy wedle uznania : sól, pieprz , może być papryczka mielona :)) Napełnić skorupki , obtoczyć w bułeczce i usmażyć . Proporcje pieczarek i cebulki według uznania , zawsze będzie smaczne :))) Podsmażam na masełku :)))
Pozdrawiam :)))
BEZGLUTENOWE;-)) (jeśli bezglutenowe, to oczywiście bułka tarta musi być bezglutenowa)

vesper5

vesper5 2010-02-01

jakie zgrabniutkie ...:)))

elza58

elza58 2010-02-01

tak faszerowane jajeczka robiła moja mama i zawsze bardzo mi smakowały........

adamowa

adamowa 2010-02-01

Fantastyczna przekaska :)

halinag

halinag 2010-02-02

ale będą pyszne

lanta21

lanta21 2017-08-29

pyszne

(komentarze wyłączone)