~ to nic innego, jak znane wszystkim kotlety mielone, ale z niespodzianką w środku, którą jest jajko ugotowane na twardo☺
~ wykorzystałam do gniazd jajeczka przepiórcze☺
beata3 2012-04-14
wyglądają super
kot54 2012-04-14
apetycznie wygląda i smaczne na bank....*;*
marcusx 2012-04-14
Świetne zdjęcia i jeszcze lepsze przepisy. Wiem, jak wiele pracy w to wkładasz, ale warto, bo ludzie z przyjemnością oglądają Twoje zdjęcia i może tak jak ja próbują coś ugotować własnoręcznie...
Pozdrawiam!
adamowa 2012-04-14
No prosze ...u Ciebie zawsze jakies pysznosci sie znajduja ... Niby zwykle mielone a jak to optycznie smakowicie wyglada ...Musze tez tak zrobic :) Cieplo pozdrawiam Joasiu ...
lisek52 2012-04-15
Chociaż nie wiem o czym marzysz
Chociaż nie wiem o kim śnisz
Życzę Tobie prosto z serca
Aby słodkie były sny.Dobranoc:))
elis50 2012-04-15
chociaż pogoda nie taka jakby się chciało życzę Tobie Joanno abyś przez całą niedzielę była radosna :):):):)
elis50 2012-04-16
pozdrawiam Joanno serdecznie i mimo nie zbyt fajnej pogody życzę dużo uśmiechu i radości w serduszku :):):):)
eltador 2012-04-16
częstuję się:))ale pyszne,,,,pozdrawiam milutko:))))
elis50 2012-04-17
u mnie juz teraz pięknie słoneczko świeci więc na pewno to ostatni taki zimny dzień :):):) uśmiechniętego wtorku Joanno życzę :):):)
marcusx 2012-04-21
Coś podobnego piecze moja żona, lecz nie jako kotlety, a w podłużnej formie. Na Podlasiu ta potrawa znana jest jako "klops", a gotowane jaja zatapia się po prostu w mielonym mięsie w rzędzie wzdłuż formy. Fajnie smakuje na zimno w plastrach na kromce chleba.
Pozdrawiam!
ar2rek 2012-05-28
Takie mięso fantastycznie smakuje z lekko naczosnkowanym farszem ze szpinaku,i do tego świetnie i zaskakująco się prezentuje:)Pozdrawiam ciepło.
(komentarze wyłączone)