[34795803]

skórkę pomarańczową od czasu do czasu robię sama...ta kupowana to lipa i nawet nie umywa się do tej domowej...
akurat można u nas kupić pomarańcze, które się do tego szczególnie nadają - te z pępkiem...mają grubą i aromatyczną skórkę...

polecam to robić, bo to rarytasik :-)

oliwkaa

oliwkaa 2019-01-12

Co to ?

jaworr

jaworr 2019-01-12

Robię też sama......

oriola

oriola 2019-01-12

wypróbuj ususzyć dobrze umytą skórkę pomarańczową.Potem zmiel w młynku może być kawowym.Przechowuj w małym słoiczku .Jest to wspaniały aromat który można mieszać z cukrem i dodawać nawet do kawy.Polecam ja tak zrobiłam.

amarea

amarea 2019-01-12

No, nie ma jak swojsko robione! :D

styna48

styna48 2019-01-13

Moja mama też robiła i zawsze był dodatek do różnych ciast.

baygel1

baygel1 2019-01-13

To podpowiedz koleżance jak to zrobić ? :)

myszka2

myszka2 2019-01-16

Witaj Ewuniu,pozdrawiam ciepło,życzę miłego dnia,prawdziwy,pyszny rarytasik pychotka

dodaj komentarz

kolejne >