paszteciki drożdżowo-kruche z kapustą...:-)
pycha..:-)
tu na chwilkę przed wejściem do piekarnika ...
zapodawałam już ten przepis, bo robię go i na wytrawnie i na słodko...ciasto sprawdza się w obu wersjach...
https://www.garnek.pl/ewjo66/32377615/swieze-kalorie
pantoja 2016-12-26
Też upiekłam ale w cieście francuskim, moje są ładnie zrumienione i bardzo smaczne. Jeszcze dzisiaj jemy wigilijne żarełko, bo takie lubimy:))
Mięcha zamrożonego, ani bigosu ani pasztetów nawet nie rozmrażałam, wolę to co rzadko się je:)
oliwkaa 2016-12-28
WOW drożdzowo-kruche ???? musze koniecznie sprawdzic przepisik !
oliwkaa 2016-12-28
poprzenosiło mnie w kilka innych stron ha ah ha ale sprawdziłam i musze zrobić ! mmmmmmmm