orzechowy ser z przekroju...

orzechowy ser z przekroju...

jedzących spotyka miła niespodzianka, bo coś *chrupie*..:-)
wg mnie orzechy *podkręcają* smak sera, bo bardzo dobrze do niego pasują ...
tym razem są włoskie, ale następnym razem będą pistacjowe...:-)

halka

halka 2016-05-30

Całkiem fajnie wygląda...i na pewno smakuje.

jairena

jairena 2016-05-30

- uprzejmie informuję, iż własnie wkładam do lodówki celem schłodzenia - dałam cały kminek i już podczas wodnej kąpieli podkradałam - następnym razem będą orzechy:)

jairena

jairena 2016-05-30

- tak, tak , z Twojego przepisu, wcześniej nie znałam, z samego rana pognałam do sklepu po produkty...w każdym razie na pewno będzie bardzo często *produkowany*- za co serdecznie dziękuję:)

pantoja

pantoja 2016-05-30

Wygląda obiecująco, prawie jak orzechowy salceson. Nie spróbuję, każdy żółty ser mi szkodzi a bardzo, bardzo lubię...

dodaj komentarz

kolejne >