opieńki

opieńki

ze świeżych będą flaczki, a z suszonych bardzo dobra zupa

dodane na fotoforum:

aris11

aris11 2009-09-27

to co lubię!!

maxmen

maxmen 2009-10-19

Suszone są ekstra do sosów. ;-)))

cuisine

cuisine 2009-12-15

A my w tym roku nie mieliśmy szczęścia do grzybów - jakby ich nie było ;)
A ja tak lubię zbierać grzybki ...

hanita

hanita 2010-08-23

podaj nam przepis, nigdy nie jadłam, zawsze marynuję, pozdrawiam

eewaa60

eewaa60 2010-08-25

nad flaczkami trzeba się trochę natrudzić-pogotować same łebki, wodę odlać,pokroić tak jak flaczki-w poprzek- blaszki z miąższem wyglądają jak prawdziwe,twarde środki ja odrzucam-ugotować same , , do tego rosół z mięsa lub w ostateczności z kostki i dalej postępujemy jak z normalnymi flaczkami- majeranek, inne przyprawy, zasmażka...

dodaj komentarz

kolejne >