Golabki z kapusty pekinskiej z miesem i ryzem .
W sosie pomidorowym..
dodane na fotoforum:
pierrr 2013-09-26
SMAK czaruuuuuuuuuuu Twojej kuchni :)))
ewakb 2013-09-26
0 gołąbki ! pyszne
pinecha 2013-09-26
... robię czasami, ale bez ryżu ;-)
ona11 2013-09-26
spróbuję
maj56 2013-09-26
Gołąbki--zaraz tam jadę szybciutko żeby mi tylko nie odfruneły hahahaha:))0
basia11 2013-09-26
smakowicie wyglądają;)pozdrawiam
ewalu 2013-09-26
nigdy nie robiłam z pekińskiej, czy są równie dobre jak z włoskiej :)
dytka36 2013-09-26
Ja też nigdy nie robiłam z pekinki.Bardzo lubię włoską bo są bardzo elastyczne liście.Jednak żadna z nich nie zastąpi smaku zwykłej białej kapusty.
choco13 2013-09-26
no rzecz gustu:)
mlord 2013-09-26
Zawsze daję odrobinę ryżu (tak żeby to było mięso z ryżem a nie odwrotnie), bo ryż wciąga sos i dopiero jest właściwy smak
ewalu 2013-09-26
re: w takim razie spróbuję Twojego przepisu :)
mattik 2013-09-27
w pekińskiej? muszę koniecznie zrobić :)
moon7 2013-09-27
Pysznosci:-))
piatal 2013-10-06
tooooo jak najbardziej,,,
polo11 2013-10-23
o o o tak gołąbki zawsze i wszędzie :)
dodaj komentarz
kolejne >