amarea 2019-06-20
Kolorowo, słodko z nutą orzeźwiającej mięty - uwieeelbiam :))
because 2019-06-20
re: Zgadza się ((:
frans 2019-06-20
Taki traktat to ja podpisuje się
i oblizuję mniam :)))
north9 2019-06-21
w ogóle, nic a nic, ani trochę.. mnie to nie rusza ;p..
fotograficznie świetnie :)
karma 2019-06-21
Dżizas, to ja sobie tu pozostanę ;))
carla35 2019-06-21
Aga obawiam się, że już wszystko zjedzone...Ale mam jeszcze arbuza!:)
North nie wierzę....:D
tonight 2019-06-21
ale pychotka;))))))))))
ale narobiłaś smaka!!
lezrts 2019-06-21
Smakowicie wygląda;)
pentaks 2019-06-21
cukier to zuo ;)
carla35 2019-06-21
Jak sól laktoza i gluten;)
pentaks 2019-06-21
Zgoda 100 procentowa bez hehe ;}
rasputo 2019-06-21
Chciałbym stanąć w obronę biszkoptów! Nie dość, że dźwigają na barkach cały ciężar, zostały poćwiartowane kiedy możnabyło tak wymierzyć "kosteczki" aby zachować ten fundament w całości.... podczas gdy galaretka ma sie dobrze to biszkopty są dyskryminowane :P
carla35 2019-06-21
Galaretka jest na górze, to chyba tłumaczy wszystko:D
rasputo 2019-06-21
Może warto to zmienić! :D
carla35 2019-06-21
Nie sądzę. Dla uroczo trzęsącej się galaretki nie ma lepszego miejsca niż zwieńczenie góry pospolitych biszkoptów;)
rasputo 2019-06-21
Nie mam podstaw by burzyć tak przemyslane wizje ;)
carla35 2019-06-21
Zgadzam się z przedmówcą w całej rozciągłości blachy do ciasta:D
rasputo 2019-06-21
A że blacha jest formą do babki więc możemy tak.... w kółko :D
carla35 2019-06-21
I tu totalna nieznajomość tematu przez Ciebie przemawia, gdyż forma do babki ma kształt obły, sugerując jednoznacznie jej przeznaczenie:)
rasputo 2019-06-21
Moja wina, moja wina.... a Carla to super babka :D
carla35 2019-06-21
Teraz przelukrowana na amen:D
femme1 2019-06-22
Mniam ..mniam , smacznego:)
dodaj komentarz
kolejne >