Jajka na miękko z wkładką

Jajka na miękko z wkładką

Jajka na miękko to nie tylko delikatna propozycja na śniadanie . Przetestowałam kilka wersji jajek na pół miękko podawanych na zimno ( jako przystawkę ) z pikantnymi dodatkami. Tak podane jajka są nawet smaczniejsze od tych na twardo z takim samym dodatkiem. Dziś proponuję zestaw jajko- majonez i pikantne wiórki łososiowe ( z mintaja).

Przepis na blogu ,, Buniabaje w kuchni,,

https://kuchniababcigramolki-buni.blogspot.com/2014/06/jajka-na-miekko-z-wkadka.html

dodane na fotoforum:

basia43

basia43 2014-06-04

Cudeńka robisz.

stencia

stencia 2014-06-04

Wyglada bardzo apetycznie:)Milego wieczoru zycze...

krycha2

krycha2 2014-06-04

Lubie jajka pod każdą postacią...takich nie jadłam ale sobie zaserwuję...

yanisia

yanisia 2014-06-05

Kurcze jak to cudnie wygląda:)Pozdrawiam Cię.

bunia

bunia 2014-06-05

Podpowiadam , że można po prostu wsadzić w jajko zrolowany płatek wędzonego łososia

buraq1

buraq1 2014-06-05

cool bede musial sprobowac

izolek

izolek 2014-06-08

To jest myśl!!!!!
Mam dobre wiejskie jajka prosto z kurnika, łososia bardzo lubię no mamy to!!! Dzięki.

bunia

bunia 2014-06-08

izolek- smacznego . A jajeczka z kurnika to bum Ci ukradła.

dodaj komentarz

kolejne >