Bardzo delikatne kotlety rybne. Z reguły robie kotlety z ryb dodając do nich zmielony boczek by nie były suche. Gdzieś wypatrzyłam pomysł na połączenie ryby z ziemniakami .Chodziło mi w zasadzie o wypróbowanie pomysłu na zrobienie kotlecików gdy zostanie nam usmażonej ryby i ziemniaków. Robi się je prosto- doprawiać można na różne sposoby.
Przepis na blogu ,, Buniabaje w kuchni"
https://kuchniababcigramolki-buni.blogspot.com/2013/03/kotlety-z-tilapii-i-ziemniakow.html
dodane na fotoforum:
krycha2 2013-03-08
Uwielbiam.............jadłam je często przyrządzane przez mojego śp.ojca..........z ryb słodkowodnych..........pyszne. Polecam tak jak Grażynka.
izolek 2013-03-08
Zawsze dodawałam boczek i resztę jak w kotletach z mięsa mielonego ale wypróbuję z ziemniakami.
Pozdrówki.
bunia 2013-03-08
Izolek- też tak zawsze robiłam . To jest pomysł na wykorzystanie już usmażonej ryby i ugotowanych ziemniaków .
niusia1 2013-03-09
dzięki za odwiedzinki i życzenia- super pomysł,który tez robie od czasu do czasu;miłego weekendu!