beata3 2012-02-20
miłej spokojnej nocy życzę buziaczki zostawiam
rybkag 2012-02-21
Ziemniaki zagotować,pod koniec gotowania(ok.pól godziny przed końcem) wodę i ziemniaki zasypać mąką,tak żeby z mąki utworzyła się warstwa "kożucha".Gotować.Następnie całą wodę odlać.Wszystko usiekać jak na piure ziemniaczane.Na talerz nakładać z drewnianej łyżki zeskrobując nożem.Polać tłuszczem ze skwarkami,podać gotowaną kapustę kiszoną.Smacznego!
To przpis mojej babci,bardzo szybki i pyszny,szczegolnie dla osob lubiacych kluski:)
Prażuchy mozna odgrzać na tłuszczu ze skwarkami.Smakują wybornie.
bronia 2012-02-21
Pewnie,że rozkwitnie.:))Pozdrawiam.:)))
basik57 2012-02-23
Pewnie juz kwitnie:)
Wracaj do zdrowka Betulko i nie dawaj sie grypie.
Serdecznie pozdrawiam.