elena3 2010-09-09
nooo
prawie jak moje ....:))
gama32 2010-09-09
no no u ciebie tez widzę zawitała już jesień piękne okazy i dziękuję za odwiedziny mojej strony ;)
fotodjg 2010-09-10
Będzie na grzybową.:)
czarna2 2010-09-10
tego malego szkoda;-)))))))
mimoza7 2010-09-19
Piękne zdrowe okazy :-)
parvati 2010-09-23
Cudne! Można ususzyć, albo usmażyć na masełku. Albo do zalewy octowej. A ja robię też "carpaccio" z borowików: cieniuteńko w plasterki pokroić, ułożyć malowniczo na laterzu (po kilka plasterków na osobę), ozdobić gałązką koperku, pietruszki lub kolendry, polać stopionym masłem i jeść! Na surowo! Można trochę posolić. Bardzo elegancka przystawka. Pozdrawiam i dziękuję za odwiedziny. Miłego dnia.
czamula 2010-09-27
ten malutki to do octu