w przygotowaniu... :)

w przygotowaniu... :)

annorl1

annorl1 2012-03-03

to ja czekam jak się zrobi pamiętaj o porcyjce dla mnie :p

jokam

jokam 2012-03-03

i tu Atrami podpowiedz ciemniej (dosłownie) koleżance. :P
mam takie same blachy. nigdy na nich mięsa nie piekłam. one najczęściej tylko za półki w piekarniku służą.
czy Ty jakoś udka przykrywasz? czy tak od razu do pieca?
będę Ci wdzięczna za wszelkie wyjaśnienia. często udka piekę. ale wkładam je do jakiegoś naczynia żaroodpornego. a ten Twój sposób mocno mnie zaciekawił. :)

margoll

margoll 2012-03-03

Ja też poczekam na porcyjkę:)

menia39

menia39 2012-03-03

smacznego

uszata

uszata 2012-03-06

mniam

dodaj komentarz

kolejne >