[27215872]

schab dojrzewający... trochę zmieniony
suszył się 3 dni a potem kilka godzin
wisiał w zimnym dymie i znowu wisi
do niedzieli...już jest dobry,ale jeszcze
podsuszę kilka dni...

izolek

izolek 2013-11-28

A może w wolnej chwili napiszesz przepis - chętnie wykorzystam bo bardzo lubię surowe wędliny.
Będę wdzięczna.

lila08

lila08 2013-11-28

Danuś ,tak 10 dni jak powisi jest superaśny :))) ale, wędzony ??? ciekawa jestem jak smakuje ...

astra40

astra40 2013-11-28

niesamowity widok, ale wspaniały ten schabik

ewulka1

ewulka1 2013-11-28

Ile miałaś tego schabu prze pieczeniem...?????????

piatal

piatal 2013-11-28

echhhh Danka,,

mamusia

mamusia 2013-11-29

Przepięknie wygląda! Już czuję smak....:)Uwielbiam taki schab!

pinecha

pinecha 2013-11-29

... wygląda, co tu pisać, przecież widać ;-)

evita

evita 2013-11-30

Też robiłam... bardzo dobre...

(komentarze wyłączone)