Wszyscy pieką,upiekłam i ja

Wszyscy pieką,upiekłam i ja

miał być sernik złota rosa,sernik jest tylko rosy nie widać,w jednym rogu troszkę wyszło.Nie mam pojęcia dlaczego,zrobiłam wszystko dokładnie jak w przepisie
https://pelusiowakuchnia.blogspot.com/2015/09/sernik-ze-zota-rosa-jest-to-ciasto-od.html
Dużo słyszałam,że z tą rosą to różnie bywa
MIŁEGO WIECZORU KOCHANI

niusia1

niusia1 2016-02-20

i bez rosy będzie pyszny;a właśnie z tą rosą to różnie- najpewniej to na łące się trzyma;

astra40

astra40 2016-02-20

Wspaniały serniczek Alu:) A rosa dopiero się zrobi:)

jokam

jokam 2016-02-20

raz kiedyś (dawno temu) piekłam i też rosy prawie nie było...
Halinka (halinag) mówi, że trzeba krócej trzymać w piekarniku...

anad60

anad60 2016-02-20

i tak jest apetyczny serniczek, co tam rosa
mi nigdy nie wyszła i przestałam taki robić
robię z kakaowym ciastem kruchym i bardzo
go lubimy....Smacznego do tego pysznego serniczka życzę :)

isia222

isia222 2016-02-20

ja takiego nigdy nie piekłam, więc nie podpowiem nic. Pyszny bedzie i bez rosy na pewno

alik61

alik61 2016-02-20

No w końcu Jesteś moją Siostrą to i trochę Twoja Matuś;)

krycha2

krycha2 2016-02-20

A..tam ..rosa...środek ważny..

dosiak

dosiak 2016-02-21

Sernik rosę piekę juz od kilku lat i tez nie zawsze mi wychodziła rosa...ktoz mi podpowiedział, że trzeba krótko białka trzymac w piekarniku, aby się nie wysuszyły a po wyjęciu ciasto szybko przenieśc w chłodne miejsce. Nie wiem czy rady pomogły ale rosa ostatnio wychodzi :), pozdrawiam :)

agus73

agus73 2016-02-21

Witaj......powiem to samo co tam rosa.....liczy sie środek i pewnie pyszny....pozdrawiam wieczorkiem..;-DDD

oliwkaa

oliwkaa 2016-02-22

Mnie tez opornie z nia jest ... raz była taka jakaś wybrakowana a potem to juz nigdy ...nie wiem tez co robie zle :0(

anulkaz

anulkaz 2016-02-24

Wspaniale wygląda, nawet bez rosy:)Mniam

evita

evita 2016-02-25

Ale jaka ta rosa... złota...

dodaj komentarz

kolejne >